Achtergrond foto

Na lang wachten mogen we vanaf 5 Juni allemaal weer de mat op!
Dat betekend dat vanaf maandag 7 Juni ook de volwassenen weer mogen trainen op de normale tijden. De kleedlokalen zijn dan ook weer open dus je kunt je gewoon op de club omkleden.
Wel gelden nog de algemene regels dat je niet naar de training komt als jezelf of iemand in je gezin besmet is met Covid of als je klachten hebt die passen bij Covid.

We zijn erg blij dat we weer allemaal mogen trainen en hopen dat we dat nu ook mogen blijven doen.

Veel Judo en Jiu-Jitsu plezier allemaal en tot ziens in de dojo

Beste leden,

Na een lange tijd worden gelukkig de corona maatregelen vanaf 19 Mei versoepelt. Dat betekend voor ons dat de jeugd tot en met 17 jaar weer binnen mag trainen in onze dojo! 

Wel gelden nog steeds de algemene hygiƫneregels van het RIVM en de gangbare richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest. Graag hebben we ook dat jullie zoveel mogelijk al in judopak naar de dojo komen.

Lees meer

Beste Leden,

Gisterenavond is in de toespraak van premier Rutte een aanscherping van de coronaregels aangekondigd.

Lees meer

Beste leden,

Het zal niemand ontgaan zijn dat de corona maatregelen gisteren zijn aangescherpt. Alle leden boven de 18 jaar kunnen niet meer samen trainen. Voor ons betekend dit concreet dat de tweede groepen op Maandag, Dinsdag en Donderdag voor Jiu-Jitsu en Judo komen te vervallen.

Lees meer