Achtergrond foto

Beste Leden,

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien of gehoord hebben mogen we de trainingen in de dojo weer oppakken vanaf 1 Juli! Dit is natuurlijk goed nieuws zo vlak voor de vakantie. Dat betekend dat voor iedereen, dus ook de senioren, de lessen weer opgestart zullen worden zoals voor de lockdown tot en met 11 Juli. Op 11 Juli trainen we dus gewoon nog een laatste keer voor de zomervakantie.
Wel gelden nog steeds de algemene hygiƫneregels van het RIVM en de gangbare richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest. Graag hebben we ook dat jullie zoveel mogelijk al in judoka naar de dojo komen.

Lees meer
Beste leden,
 
Zoals het RIVM al heeft aangekondigd zullen alle sport accomodaties dichtblijven tot 28 April. Zo ook onze dojo. We wachten de berichtgeving rond 28 April af om dan weer een beslissing te maken hoe verder.
Lees meer

Beste Leden,
 
Ik hoop dat iedereen nog gezond is en niet te zwaar wordt getroffen door het coronavirus en de aanpak er omheen. Vanuit het bestuur willen we een kleine update geven over de maatregelen en afgelaste evenementen.
Lees meer

Beste leden,
 
Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus moeten wij helaas mededelen dat alle trainingen voorlopig t/m 31 maart zijn afgelast
Lees meer