Achtergrond foto

Beste Leden,

Gisterenavond is in de toespraak van premier Rutte een aanscherping van de coronaregels aangekondigd.

Lees meer

Beste leden,

Het zal niemand ontgaan zijn dat de corona maatregelen gisteren zijn aangescherpt. Alle leden boven de 18 jaar kunnen niet meer samen trainen. Voor ons betekend dit concreet dat de tweede groepen op Maandag, Dinsdag en Donderdag voor Jiu-Jitsu en Judo komen te vervallen.

Lees meer

Beste mensen,

Zoals jullie vast wel gehoord hebben zijn gisteren de Corona maatregelen aangescherpt. Onderdeel van de maatregelen is onder andere het organiseren van sportevenementen zonder publiek en het beperken van mensen in dezelfde ruimte binnen mogen maximaal 30 mensen samen zijn. 

Deze maatregelen die nu de komende 3 weken van kracht zijn hebben ons als bestuur vanavond doen besluiten om het wedstrijdweekend van 17 & 18 oktober! te annuleren.  

Lees meer

Beste Leden,

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien of gehoord hebben mogen we de trainingen in de dojo weer oppakken vanaf 1 Juli! Dit is natuurlijk goed nieuws zo vlak voor de vakantie. Dat betekend dat voor iedereen, dus ook de senioren, de lessen weer opgestart zullen worden zoals voor de lockdown tot en met 11 Juli. Op 11 Juli trainen we dus gewoon nog een laatste keer voor de zomervakantie.
Wel gelden nog steeds de algemene hygiƫneregels van het RIVM en de gangbare richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest. Graag hebben we ook dat jullie zoveel mogelijk al in judoka naar de dojo komen.

Lees meer