Achtergrond foto


Beste Leden,
 
Ik hoop dat iedereen nog gezond is en niet te zwaar wordt getroffen door het coronavirus en de aanpak er omheen. Vanuit het bestuur willen we een kleine update geven over de maatregelen en afgelaste evenementen.
In opvolging van de nieuwe maatregelen ingesteld door het kabinet zullen wij de trainingen ook uitstellen tot na 6 April. Dat betekend dat de eerste trainingen weer zullen beginnen op 7 April tenzij de maatregelen worden uitgebreid. Mochten de maatregelen langer gaan duren dan houden we jullie op de hoogte.
Als gevolg van deze maatregelen zullen de volgende evenementen komen te vervallen of op een andere datum plaatsvinden:
 
  • EJC Grevenbicht toernooi van 22 Maart is afgelast
  • Algemene Ledenvergadering van 1 April vervalt. Er zal tzt een nieuwe datum worden gekozen
  • Marvin de la Croes van 4 April wordt uitgesteld tot nog een te bepalen datum
  • Interne competitie van 4 April is afgelast
  • Vriendjestraining van 11 April wordt uitgesteld tot nog een te bepalen datum
  • JJCL van 19 April komt te vervallen
 
Het zijn vervelende tijden, maar we kunnen er samen voor zorgen dat de impact zo klein mogelijk blijft voor ons allemaal.
Via de website en Facebook zullen we ook up to date informatie geven over de laatste situatie als er iets mocht veranderen dus houd die ook in de gaten.
 
Sterkte allemaal en blijf gezond.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Budoclub Horst

Beste leden,
 
Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus moeten wij helaas mededelen dat alle trainingen voorlopig t/m 31 maart zijn afgelast
Lees meer
De belangstelling voor jiu-jitsu bij Budoclub Horst is toegenomen. De club is daar blij mee, maar heeft helaas een beperkte capaciteit.

Lees meer
Iwan Roelofs heeft op zaterdag 14 december een puike prestatie geleverd door de 5e zwarte band te bemachtigen in Wijk bij Duurstede.

Lees meer