Achtergrond foto

Nieuwe locatie Budoclub Horst

Beste leden,                                                                                                    

Het is al een tijdje bekend dat de budoclub moet gaan vertrekken uit ’t Gasthoes vanaf 8 juli 2018.

Het bestuur heeft lang gezocht, vele opties bekeken en hulp gevraagd bij verschillende mensen en instanties om een nieuwe lokatie te vinden en dat is uiteindelijk gelukt! De eerste lessen na de zomervakantie beginnen op Maandag 20 Augustus en zullen plaatsvinden in gymzaal B70 van het Dendron college in Horst. Dit is de gymzaal die aan de gebroeders van Doornelaan grenst.

Het betreft hier in eerste instantie een tijdelijke lokatie voor een periode van ongeveer een half jaar. Tijdens deze periode wordt gekeken door de Budoclub en de Gemeente of we op deze lokatie kunnen blijven met een vaste mat of dat we elders in het Dendron een vaste lokatie gaan krijgen. Gymzaal B70 is een ruime gymzaal waar ook kleedruimtes en douche gelegenheden zijn waar we gebruik van kunnen maken. De trainingstijden zullen hetzelfde blijven als nu. De verhuizing van de dojo staat gepland op 7 Juli waarna er ook geen toegang meer zal zijn tot de dojo in ‘t Gasthoes

Dit betekend wel dat in de tijdelijke periode de mat gelegd en weer opgeruimd moet worden voor en na iedere les.We beseffen dat dit in eerste instantie niet de meest ideale situatie is, maar we hopen op jullie begrip hiervoor. De eindsituatie voor de Budoclub zal altijd een vaste mat zijn die we kunnen laten liggen en een ruimte die we kunnen aankleden als een echte dojo. Om dit te realiseren zijn we nog in overleg met de gemeente. Als er nog vragen zijn stuur ze dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast een prettige vakantie allemaal en we zien jullie weer op 20 Augustus in gymzaal B70 van het Dendron college.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Budoclub Horst