Achtergrond foto

Budoclub Horst bestaat 60 Jaar!

Dit jaar viert de Budoclub Horst haar 60 jarig bestaan. Al 60 jaar is de Budoclub Horst actief in Limburg op het gebied van Judo en Jiu-Jitsu en hebben vele mensen in Horst en omstreken minstens een keer in hun leven op de mat mogen staan.

Gedurende het hele jaar hebben we verschillende activiteiten gehad om dit heugelijke feit te vieren met de leden. De jongste jeugd is een middagje gaan jumpen bij JumpXL, voor alle oudere leden, oudleden, (oud) bestuursleden en vrijwilligers is er een feestavond geweest bij Froxx en in het weekend van 20 en 21 Oktober is er weer ons jaarlijks Judoweekend waarin we ook aandacht zullen besteden aan het jubileum.Tijdens dit Judoweekend zullen er 3 judotoernooien plaatsvinden in de Merthal in Horst verspreid over 2 dagen waarbij er in totaal meer dan 200 judoka’s de mat zullen betreden om te strijden voor prijzen in de Interne Judocompetitie, het Gemeentelijke judotoernooi van Horst aan de Maas en de clubkampioenschappen van Budoclub Horst. Dit judoweekend is de ideale manier om ons jubileumjaar sportief af te sluiten.

We nodigen iedereen, die wil komen kijken naar de judo wedstrijden en een kopje koffie met vlaai wil nuttigen met ons, uit om naar de Merthal te komen op 20 en 21 Oktober.