Achtergrond foto

Budoclub Horst feliciteert Leon Bombeeck

Afgelopen zaterdag was er een speciaal dan-examens voor jiu-jitsu met Leon Bombeeck als enige deelnemer voor de 2e dan.

LeonDit examen was extra speciaal omdat er een examencommissie vanuit het zuiden helemaal naar Venray kwam om het examen af te nemen op de eigen locatie. Aangezien Leon bezig is met de opleiding voor leraar jiu-jitsu en waarbij de 2e dan een vereiste is om een diploma te behalen werd dit speciaal voor hem georganiseerd. In december mag hij zijn laatste onderdeel afronden en mag zich dan een volwaardig leraar jiu-jitsu noemen.

Het werd daardoor een bijzonder zwaar examen waar Leon op alle onderdelen moest laten zien dat hij zijn mannetje kon staan. Daarbij werd hij geassisteerd door zijn trainingspartner Mathieu Ebbing die de opdracht kreeg om het Leon zo moeilijk mogelijk te maken. Beiden hebben zich als waardige deelnemers bewezen en dat werd zeer gewaardeerd door de commissie. Trainer Ger Hegger was in zijn nopjes en trots met het geslaagde examen.

Het behalen van een dangraad getuigd van inzet, doorzettingsvermogen en wilskracht van de kandidaten. Van de trainer vraagt dit ook veel tijd en energie. Daarom slaagt zowel kandidaat, trainingspartner als trainer.

Namens alle leden van Budoclub Horst willen we de geslaagde, trainingspartner en trainer van harte feliciteren met dit prachtige resultaat. Het was een prachtig examen. Gewoon een top prestatie.