Achtergrond foto

Annulering wedstrijdweekend 17 & 18 oktober!

Beste mensen,

Zoals jullie vast wel gehoord hebben zijn gisteren de Corona maatregelen aangescherpt. Onderdeel van de maatregelen is onder andere het organiseren van sportevenementen zonder publiek en het beperken van mensen in dezelfde ruimte binnen mogen maximaal 30 mensen samen zijn. 

Deze maatregelen die nu de komende 3 weken van kracht zijn hebben ons als bestuur vanavond doen besluiten om het wedstrijdweekend van 17 & 18 oktober! te annuleren.  

 

Dat betekend geen:

  • Geen Interne Competitie zaterdagmiddag
  • Geen Gemeentelijk toernooi zaterdagavond
  • Geen Clubkampioenschappen op zondag

 

Vrijwilligers

Eerder hebben we jullie gevraagd of jullie kunnen helpen bij het organiseren van de Interne competitie (IC), gemeentelijk toernooi  en de clubkampioenschappen. We willen jullie bedanken voor de aangeboden hulp.

Zonder jullie lukt zo’n weekend immers niet. We hopen als de situatie weer is genormaliseerd snel weer een mooi sportweekend te organiseren. Dan komen we zeker weer bij jullie terug.

Zaterdag 3 oktober GEEN vriendjes & Vriendinnetjes dag

De maatregelen die nu van kracht zijn zorgen er ook voor dat we de aangekondigde vriendjes & Vriendinnetjes bij de judolessen annuleren. We hopen ook hier dat als de situatie het toelaat alsnog te gaan organiseren.

Trainingen gaan WEL door (zonder publiek)

De trainingen gaan de komende weken gewoon door. Zodra hierin iets in veranderd communiceren we daarover via de trainers en/of via de mail. De komende weken willen is er geen mogelijkheid voor publiek bij de training. Dit om het aantal mensen die in het gebouw zijn of in de Dojo zo laag mogelijk te houden. 

We vinden het jammer dat de situatie nu zo is en rekenen op jullie begrip.

Nog even als reminder. Denken jullie nog aan de actie die momenteel loopt bij de Plus supermarkt in Horst. 
Voor wat betreft de grote clubactie. Die willen we zoveel mogelijk online inzetten i.p.v. langs de deur in deze tijden.

Dank nogmaals en blijf gezond allemaal!

Namens het bestuur van Budo Club Horst

Met vriendelijke groet,

Jeroen Brouns

Secretaris